• kan iemand mij helpen om de Elro HIS20s te koppelen met de dongle
    ik heb de software op mijn laptop geinstalleerd, de homebase is aangesloten op de netspanning.
    als ik de dongle in mijn laptop doe brand deze blauw en gaat dan zoeken naar de homebase.
    na +/- 1 min geeft die aan dat die niets heeft gevonden.
    Wat doe ik verkeerd er staat ook nergens aangegeven hoe het wel moet.

    Gesteld op 13-2-2022 om 13:10 in forum Elro HIS20S Misbruik melden
    • Het laatste antwoord slaat helemaal nergens op, over dat prepaid gedoe. Handleiding van de dongle die hierboven staat uitvoeren, namelijk homebase loskoppelen van netspanning en accu, dongle laten zoeken naar homebase, dan weer aansluiten. Dan moet ie m vinden. Geantwoord op 13-2-2022 om 19:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik kan je niet helpen, hier hetzelfde probleem. Nooit opgelost, alles handmatig aangemeld bij de basis om het system zonder software op laptop te laten werken, want dongle kan het basis station niet meer vinden. Succes Geantwoord op 13-2-2022 om 19:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info