• enkele buren hebben ook de bel maar ze hebben een verschillende toon. Kan ik ook de frequentie veranderen dat wil zeggen dat op deze frequentie alleen mijn deurbel afgaat?

    Gesteld op 2-8-2014 om 16:38 in forum Elro DB200 Misbruik melden
    • Uit ervaring is t antwoord: nee
      Wel een tip is een andere beltoon instellen dan de buren dan wanneer de bel afgaat en je hoort je eigen beltoon hoord weet je dat t jou bel is!

      Wij weten ook precies wanneer er bij de overburen aangebeld word.....

      Voor de belletje trekkers (kinderen die aanbellen en wegrennen is deze deurbel een handige tool om meerdere huizen tegelijk te pakken en niet eens weg van de deurbel in kwestie te rennen


      Daarbij is t bij ons zelfs dat wanneer we de auto vanuit huis op slot doen er uit de speaker een geluid komt zoals een brandmelder klinkt......

      Keer om 5.30 am afgegaan toen we lagen te slapen met 2 ouders en 2 kids (oudste 2,5) .

      Na wakker worden en binnen 5 sec in de keuken staan (met traphekje dicht en licht uit) bleek t dus de bel te zijn....
      Vermoedelijk iemand in de straat zijn auto open of dicht gedaan.......

      Slecht van dit apparaat maar t voordeel is dat je door dit ff nadenkt over een mogelijk echte brand en daarvoor vlucht routes met een ik
      baby en peuter.

      Conclusie:

      Goedkoop apparaatje
      (Gelukkig zelf geen € aan uitgegeven)

      Succes! Geantwoord op 4-11-2014 om 21:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info