• Hallo,
    We zijn nu al heel lang bezig met de elro c903ip met draad werk hij direct maar draadloos met geen mogelijkheid eerst met de sitcom 300 geprobeerd en nu met de kabelmodum-mta-wlan-router van ziggo met kabel perfect, draadloos met geen mogelijkheid alles volgens de gebruiks aanleiding maar hij geeft geen ip adres op de laptop camera 3 mtr van de laptop mijn schoonzoon werkt met computers heeft van alles geprobeert ook ziggo aan de lijn gehad om het via de laptop te regelen probeerde van alles €0,65 p/min 25 min bezig geweest ook niet gelukt nu ben ik een leek op dit gebied als je inlichtingen vraagt bij elro krijg je de gebruiks aanwijzing echt het probleem krijg je geen antwoord op kijk je op internet zijn het allemaal problemen.
    Ik heb nog een week om hem terug te brengen.

    Met vriendelijke groet,

    W S

    Gesteld op 13-3-2013 om 10:26 in forum Elro C903IP Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info