• ik heb netjes beeld op computer en ipad en telefoon maar nergens geluid, kan niet vinden waar dit te wijzigen?? help!!!

  dagmarhagebeek@hotmail.com

  Gesteld op 14-12-2013 om 14:25 in forum Elro C703IP Misbruik melden
  • Geluid is er alleen als je gebruik maakt van MS Internet Explorer, er is geen geluid bij Chrome of Firefox. Mobiel volgens mij ook niet.
   In MS Internet Explorer moet je even het icoontje met de koptelefoon aanklikken zodat hij rood wordt, dan heb je geluid.
   Eric Geantwoord op 16-12-2013 om 21:21

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info