• Ik heb een Elro C7031p gekocht en heb problemen met de software. Deze heb ik geinstaleerd maar als ik de IP-camera tool aanklik dan kan hij de exe opstartfile niet vinden en vraagt dan of de snelkoppeling verwijderd moet worden. Zowel in windows 7 en 8 kan ik de software, met name de opstartfile niet vinden. Hoe kan dit?

    Gesteld op 20-6-2013 om 08:08 in forum Elro C703IP Misbruik melden
    • Bij mij precies zo. Kan de file exe niet vinden. Breng m morgen terug. Baal als een stekker... Halve dag mee bezig geweest. Met UTP kabel doet ie het wel maar draadloos dus niet.... En daar heb je de tool voor nodig. De app had ik helaas ook al gekocht dus mooi klote.
      Plug en play my ass!! Geantwoord op 4-7-2013 om 21:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info