• De sfeerverlichting wil niet branden.ze lijken in serie te zitten. Zit er een aparte schakelaar hiervoor in? Ze heb gewoon gebrand bij eerder gebruik. Het gaat om de lamp boven de tafel en de kleine lampjes bij de stoelen

  Gesteld op 16-11-2021 om 21:16 in forum Elnagh Motorhome Misbruik melden
  • Heb ook een Elnagh Magnum 30 gehad,waarvan ook vele lampjes het niet deden.
   Schakelaars los geschroefd, WD 40 erin en klaar is kees.
   Voor WD 40 kan denk ik ook een andere contactspray gebruikt worden.
   Succes Geantwoord op 6-12-2021 om 11:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info