• Ik heb net een oude camper. Het koelkastje werkt op gas en 220. De camper is echter 24V Ook de aangelegde directe kabel naar de accu's , netjes met zekeringen aangelegd, is meetbaar tot de schakelaar
    op 24V. Raadsel blijft dat de koelkast 12V is. Kan de vorige gebruiker niet vinden. Is het ooit moge;lijk
    geweest dat het geheel op 24V heeft gewerkt?

    Gesteld op 10-4-2024 om 12:02 in forum Electrolux rm 4200 Misbruik melden
    • Heb diverse Electrolux koelkastjes versleten die allemaal uitsluitend op 12volt draaiden. De eenvoudigste oplossing is een transformator aan te sluiten 24 volt dc naar 12 volt dc. Het koelkasrtje is een energievreter en de 24 volt accus dienen dus regelmatig te worden opgeladen Als je ergens parkeert voor de nacht dan zo snel mogelijk op 220volt en de 24 volt accus aan de lader. Kun je voor de nacht geen 220 volt (netspanning) krijgen dan het koelkastje domweg uitschakelen want anders zit je de volgende ochtend met bijna lege 24 volt accus.
      Succes. timvandervliet@live.nl Geantwoord op 10-4-2024 om 14:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De 24 volt van uw camper wordt waarschijnlijk verkregen door twee 12 volt accus in serie te schakelen. Er staat nu spa Geantwoord op 29-4-2024 om 09:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De 24 volt spanning van uw camper wordt verkregen door twee twaalf volt accus in serie te schakelen. Tussen de massapool van de eerste accu en de pluspool van de eerste accu meet u 12 volt. Het is vanaf deze twee punten dat u de koelkast dient aan te sluiten. Succes Geantwoord op 29-4-2024 om 09:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info