• Mijn condensdroger Electrolux EDC 5335 stopt er maar zo mee. De deurtje gaat dan open en de zoemer gaat af.(beveiliging) Soms kan ik gewoon de deurtje weer dicht doen, en gaat hij gewoon weer verder met z'n progamma. Van de machine alle elektronische componenten schoongemaakt, en de elektromotor en de condensator al vervangen.Heb de spanning gemeten met de multimeter tijdens het draaien over de elektromotor, en die schommelt enorm. Totdat deze zo laag is, stopt en storing aangeeft.Ik wou printplaat "ELUX 125128552"vervangen, maar kan via googlen nergens info hier over vinden, zowel geen schema als, waar ik een nieuwe besturings-printplaat kan kopen. Wie heeft een idee?

    Gesteld op 10-1-2012 om 16:56 in forum Electrolux edc 5335 Misbruik melden
    • Ik was ook de melder van deze storing. Het probleem hiervan heb ik inmiddels opgelost.( ik had dit misschien al eerder kunnen melden, maar ik wou eerst zeker weten of de storing 100% opgelost was. Machine werkt ondertussen vanaf 18 februari 2012 probleemloos.(net als nieuw) Wat ik heb gedaan: De 3 relais vervangen door nieuwe op de besturing- printplaat.(lag het niet aan) Verder heb ik dezelfde printplaat aan " beide kanten "goed door gesoldeerd. Probleem zat in een dubbele soldering, voor de aansturing elektromotor.
      Ik hoop dat meer mensen hier wat mee kunnen. Geantwoord op 5-12-2012 om 21:28

      Waardeer dit antwoord (29) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info