• Ik heb een koelbox rc 210. Hij koelt niet meer goed. Is daar wat aan te doen.?
    Met vriendelijke groet,
    Bas van Wieringen

    Gesteld op 1-8-2018 om 14:40 in forum Electrolux RC165 Misbruik melden
    • Beste Bas. IK ben op deze lijst terechtgekomen omdat ik ooit een gebruiksaanwijzing voor dit type koelbox heb ge-upload! Maar goed, heb je al eens geprobeerd of hij beter functioneert als je hem in de schaduw plaatst? En voldoende ruimte rondom -maar vooral aan de achterzijde geeft? Dit type koelt überhaubt slechts
      tot Max.15 graden onder omgevingstemperatuur! Werkt het beste als je hem (van boven beschermd tegen regen) buiten plaatst... doen wijzelf ook tijdens vakantie en dan is het zelfs mogelijk kleine vleeswaren e.d. in te vriezen bóven op het koelelement. Bedenk ten slotte dat tegen de huidige temperaturen zelfs een compressor-koelkast het moeilijk heeft. Groet en succes, Jo Linssen Geantwoord op 1-8-2018 om 19:36

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • koop in de pc schop koelventilatoren(zijn wel op 12V) heb je in alle maten die grote zijn de beste(wegens minimaal lawaai) de bedoeling is dat je de warmte boven aan afzuigd
      deze koelapperaten komen altijd in de problemen wegens slechte warmte afvoer
      let wel op bij die ventilatoren dat ze zuigen of blaten er staat een pijltje op
      had er twee stuks op mijn kamper staan en kon de afvoer klep er afhalen
      had altijd frisse drankjes terwijl de buren een gekookt limonaatje hadden Geantwoord op 16-6-2019 om 16:07

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info