• Ik heb een Einhell SKA2501EQ. Nadat ik de airco heb aangezet slaat deze na +/- 10 minuten uit met een melding E4. Ik lees dat dit staat voor geen of te weinig koelvloeistof. Hoe vul ik de koelvloeistof bij? Kan ik dat zelf of moet dat door een gespecialiseerd bedrijf gebeuren. nick.overwater@custon.nl

  Gesteld op 5-6-2011 om 16:24 in forum Einhell ska 3501 eq c h Misbruik melden
  • Bij mij was de storing E4 geen tekort aan vloeistof maar ee ndichte radiator van de buitenunit.

   Deze schoongemaakt en loopt weer als nieuw.

   Geen storing meer gehad :) Geantwoord op 11-7-2012 om 13:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste Nick,

   Ik heb exact het zelfde probleem met de zelfde aurco? Heb je toevallig al een antwoord opnje vraag gehad en zo ja, zou je die met me willen delen?

   Dank je en groet,
   Rogier
   Rca@computerpark.nl Geantwoord op 18-6-2013 om 23:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info