• Ik heb een Hörmann kantelpoort met einhell BGT 63 systeem. Nu het volgende, de afstandsbediening is defect en mijn huisbaas heeft geen tweede exemplaar.
    Is er een mogelijkheid om de poort van buitenaf open te doen zonder deze te beschadigen?

    Mvg: Renaat,

    Gesteld op 13-7-2020 om 10:25 in forum Einhell BGT 63 Misbruik melden
    • Ik moet er bij melden dat de slimmeriken die de garagepoort hebben geïnstalleerd de nood ontgrendeling niet hebben gemonteerd! Geantwoord op 13-7-2020 om 10:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan behoor jij dus ook tot die "slimmerikken".
      Als er géén andere nood ingang is dan heb je pevh gehad en heb jij een groot probleem.
      Rijzen er van mijn kant 2 vragen op ;
      Waarom heb jij geen 2e reserve opener ?
      Wat heb jij met de huisbaas van doen vwb die garageopener ?.
      Waarom heb jij ( ben jij) zelf er niet toe gekomen om er een koord aan die slede te monteren ?
      Grt Harrie Geantwoord op 13-7-2020 om 12:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik woon in een huurhuis! De garagepoort was al geïnstalleerd voor ik hier kwam wonen, toen heb ik van de huisbaas één afstandsbediening gekregen. Bij het overlijden van mijn huisbaas is de huurwoning naar zijn dochter gegaan, en die weet niet hoe of wat en vind de reserve afstandsbediening niet! Zij wist zelfs niet dat de garage automatisch open kon. En dat ik Pech heb, waarschijnlijk wel, Als ik zelf de installatie had gedaan zou ik niet zo stom zijn geweest om de nood vergrendeling in de poort te installeren!
      @ harrie,
      Als jij goed gelezen had kon je uit mijn vraag afleiden dat ik niet de slimme was, die de boel geïnstalleerd heeft, en dat ik er ook niet aan kan doen dat ik van de huisbaas maar één zendertje heb gekregen! Geantwoord op 13-7-2020 om 13:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info