• Hallo, heb sedert 4 jaar een slide 7. Sinds 2 jaar scheelt er wel altijd iets: foutcode H07, H11,..heb ze bijna allemaal gehad. Naar aanleiding daarvan zijn er al 4 herstellingen gebeurd. Om niet te lang uit te wijden, al ruim 650 euro gespendeerd, en onlangs gaf hij foutcode H05 aan: Leonardo systeem defect. Weer een herstelling van 180 euro en probleem niet opgelost. Firma heeft softwarematig leonardo uitgeschakeld, anders start de kachel niet op. Hij gaf mee dat de kachel zelfs beter werkt zonder het leonardo gedoe....hij doet dit vbij alle slide zei hij!
    Kan iemand mij helpen aan een bekwame technieker die de kachel terug in orde krijgt? Woon in belgië, kort bij Hasselt.

    Gesteld op 22-12-2023 om 20:54 in forum Edilkamin Slide Misbruik melden
    • Hier was het zelfde verhaal, kon hem alleen aan en uit doen met de rode knop er achter. onze was bijna 4 jaar oud toen het voorviel.
      er is nu een nieuw moederbord in gedaan en alles is over en werkt weer als vanouds.
      Dit moederbord hadden we onder coulance gekregen en geïnstalleerd, hier waren we erg blij mee natuurlijk.
      Alleen na deze reparatie zijn de batterijen na 3 dagen leeg. wat wij niet snappen..
      Nu halen we de batterij er steeds uit na aan of uit doen.
      Maar voor de rest doet ie het uitstekend. Geantwoord op 23-12-2023 om 07:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info