• Ik heb de easy breadmaker V02645 gezien bij Blokker. In hun reclameblad staat dat je ook je eigen ingrediënten erin kunt doen en dat je niet afhankelijk bent van alleen maar capsules. Klopt dat? Ook zou ik graag willen weten of je de machine ook kunt gebruiken voor het alleen maar mengen van het deeg en dat je bijvoorbeeld kleine broodjes of stokbrood verder in de oven kunt afbakken. En mijn laatste vraag is waarom je geen melkbrood kunt maken en alleen maar water mag gebruiken.
  Bij voorbaat vriendelijk dank,
  José Hagedorn

  Gesteld op 3-10-2016 om 11:17 in forum Easybread Easy bread Misbruik melden
  • Het brood dat ik koop is lekker,maar of de rest kan weet ik niet,eens gestart wacht ik 2 min en borstel de rest dat blijft hangen van bloem door de opening,uit ervaring leg ik het doosje er terug bovenop. Ook 1 maand na datum heb ik capsules gebruikt,maar niet t evreden,rijst niet meer,wel heb ik ander foutje gehad met datums,en werd wel vriendelijk geholpen door Mr........
   En vergoed,was mijn fout niet,ik denk niet dat het gaat voor pistoleekes,daar dit broedmachine. Niet aanheeft wanneer het genoeg gerezen is,of wanneer het begint te bakken.Pauwels,M Geantwoord op 3-10-2016 om 16:33

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik heb 360 gram broodmix van de aldi erin gedaan, kwam een heel mooi brood uit! Belangrijk is dat het water goed lauw is, want in het programma zit geen opwarmtijd. Zonder water doet hij niks, hij zal altijd ca. 220 ml water in de mengkom doen. Je zou melkpoeder door de bloem kunnen verwerken om melkbrood te maken. Hij kent maar 2 programma's: gewoon en glutenvrij. Voor de variatie uit jouw vraag is een gewone broodmachine beter, rond de 40 euro heb je er al eentje, kies er een die ook een 'alleen kneden' stand kent. Geantwoord op 4-10-2016 om 07:19

   Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info