• Krijg rode hendel niet omhoog. Desondanks gaat niet open

    Gesteld op 26-11-2020 om 20:07 in forum Dyson V8 Misbruik melden
    • Het probleem ontstaat als je na het legen van het reservoir bij het dichtdoen niet de juiste volgorde aanhoudt. Sluit je eerst het reservoir en duw je daarna de bovenkant terug, dan kun je deze blokkering krijgen. Je kunt het als volgt oplossen:

      Aan de achterkant, onderaan het reservoir zit een rood lipje. Duw dit naar achteren, bijv. met een schroevendraaier. Met wat voorzichtig duwen komt het hele reservoir los. Schuif het er helemaal af. Aan de achterkant van het reservoir zit een.langwerpig rood stukje. Beweeg dit aan de onderkant iets naar buiten en de bodem van het reservoir gaat open.
      Via de rode openingshendel kan nu het vaste deel helemaal omhoog worden getrokken, zoals normaal bij het legen. Schuif vervolgens met beleid het nog geopende reservoir weer op zijn plaats. Daarna in de juiste volgorde sluiten. Dus eerst het bovenste deel, waar de openingshendel zich bevindt terugduwen, en tot slot de onderkant van het reservoir sluiten. Geantwoord op 17-12-2020 om 16:20

      Waardeer dit antwoord (47) Misbruik melden
    • Net gekocht en zelfde probleem, deksel opent niet of moeizaam met de hendel ook als die in zogezegde juiste volgorde terug gesloten werd . Niet duidelijk vermeld en omslachtig . Deksel opende gewoon niet bij eerste gebruik ??en terugplaatsen ook niet eenvoudig. Weinig info in de handleiding . Teleurgesteld Geantwoord op 9-4-2024 om 12:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info