• Onze dyson stofzuiger zuigt slecht, hij slaat snel in een soort blokkade die de luchtstroom blokkeert, we hebben de cilinder al vervangen, vraag is hoe de blokkade op te heffen?

    Gesteld op 25-12-2015 om 11:42 in forum Dyson DC 37 Misbruik melden
    • Bij ons was het patte slangetje tussen de cilinder en de lange slang verstopt daarom blokkeerden hij. Waarschijnlijk zit jeze dan verstopt . Let op deze kan je niet losschroeven maar even met een stuk ijzerdraad leeg peuteren! Succes Geantwoord op 26-12-2015 om 20:47

      Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
    • inderdaad, bij ons een krijtje dat was blijven steken net voor het platte stuk, even in peuteren en daarna was het ok, succes ! Geantwoord op 30-1-2016 om 14:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bij ons hetzelfde probleem. Het is een super krachtige stofzuiger, maar dat laatste stuk gaat van rond naar plat en dan draait dat nog eens en dan geribbeld. Dat is toch om problemen vragen! Ik wou absoluut een Dyson, maar die zijn zo duur dat we een met twee huishoudens gekocht hebben en dan steeds wisselen. Maar dan zou je toch mogen verwachten dat er niet zo'n grove ontwerpfouten in zitten. Ik moet eerlijk zijn, ik zit straks meer die darm vrij te maken dan dat ik kan stofzuigen. Dierenharen bijvoorbeeld zouden toch niet direct obstructies mogen vormen. Dus ingenieurs, ik zou toch maar nog eens terug aan de tekentafel gaan zitten, en misschien, als het nieuw ontwerp dan betaalbaar is, zal ik een nieuwe kopen.
      Geantwoord op 25-4-2016 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Platte rubberen stuk ontstoppen. Een andere stofzuiger met buis koppelen aan de rubberen slang. Zijde cilinder met een buigzaam materiaal erin duwen. Tegelijk knijpen in rubber stuk. M.a.w. Het vastgezogen stukje van de in het rubber stukje wordt erin ingezogen doch eruit gestofzuigd met hulp. Proces wordt dus omgekeerd. Op deze wijze kreeg ik er een wasknijper met touwje eruit. Deze vernauwing is voor mij echt een minpunt en deze dure stofzuiger onwaardig. Geantwoord op 26-4-2016 om 20:02

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik had eenzelfde verstopping, potloodje. Echter, op p13 van digitale handleiding staat hoe je de kop van de cilinder kunt los klikken, en dan leeg maken. Beetje kracht zetten en hij floept los. Geen gepiel met ijzerdraden vereist. Geantwoord op 13-8-2016 om 22:56

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info