• Cijfers invullen. Ik 1 keer cijfer 1 in het display gekregen door eerst de toets 123 linksonder en de shift toets tegelijk in te drukken. En daarna op 1 gedrukt. Is slechts 1 keer gelukt.
    Nu krijg ik of de a of wat vreemde tekens?
    Iemand die weet hoe dit probleem op te lossen?

    Gesteld op 21-10-2022 om 13:25 in forum Dymo Letratag XR Misbruik melden
    • Cijfers: druk "shift" + helemaal linksonder "slotje123" en je hebt cijfers! Of nog beter druk enkel "slotje123" en je doet net hetzelfde en je hebt ook cijfers. Om terug naar letters te gaan doe je net hetzelfde. Om kleine letters te printen druk je op "caps", doe hetzelfde om terug te keren naar hoofdletters.
      Veel geluk.
      Mvg,
      Luc. Geantwoord op 21-10-2022 om 16:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Luc, Als ik op Shift en slotje123 druk en dan op cijfers, krijg ik van links naar rechts, een verticaal streepje, rechthoekig blokje, knipperend blokje en de hoofdletter B te zien.
      Volgens de handleiding zou er ook een Numlock toets erop zitten, weet jij welke toets dat is?

      Frans Geantwoord op 21-10-2022 om 20:34

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Frans, dat is zeer raar, want wat jij te zien krijgt is namelijk de tekstgrootte: smal (compact) / normaal / breed (uitgebreid) en B (groot lettertype (goed zichtbare labels) die de volledige printhoogte gebruiken). Dus drie blokjes en de letter 'B' op het einde. Dit kan je enkel bekomen door op 'SIZE' (shift + A) toets te drukken. "SIZE" staat boven de A toets links. "SHIFT" is de blauwe ovalen toets rechtsboven onder "PRINT" .Misschien heb jij verkeerd gelezen op het toestel of heb jij een sterk verouderd apparaat? Mijn Dymo LetraTAG XR is gekocht 04/08/2021 en ik moet zeggen dat het héél goed werkt bij mij, ik gebruik het voor mijn hobby zéér veel en ken het dus door en door. In het begin heb ik alles uitgebrobeerd! Wel jammer dat ik je geen foto's doorsturen kan.
      De NUMLOCK toets zit helemaal rechts onderaan (slotje123), maar dat is om te wisselen van letters naar cijfers en omgekeerd. Bovenaan je scherm kan je ook een streepje zien dat van positie verwisselt naargelang je caps/labelvorm/style/tekstgrootte of numlock kiest.
      Maar... het kan ook zijn dat je voor "grafische symbolen" hebt gekozen! Door "shift" en "space" (symbols) te drukken, en dan op 'A' t.e.m. 'I'. Dan krijg je allerlei gekke en 'nuttige' symbolen en kun je selecteren met het pijltje naar links of rechts, en dan 'enteren'. In de handleiding kan je een afdruk vinden met alle grafische symbolen, want ik ken ze natuurlijk ook niet van buiten en een foto opsturen kan hier niet.
      Ik heb een sterk vermoeden dat je grafische symbolen bedoelt.
      Laat me iets weten, want als het dat niet is dan weet ik het ook niet meer!
      Groetjes,
      Luc.

      Geantwoord op 21-10-2022 om 21:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Luc, dank voor je reacties. Ik ben bang dat dan de toets slotje123 niet meer doet wat hij behoort doen.
      Hij heeft het van morgen 1 gedaan. Het 2e cijfer lukt daarna niet meer.

      Frans Geantwoord op 21-10-2022 om 21:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Frans, jammer maar dit had ik ook al gedacht maar als je toestel flipt dan zal je een ander moeten kopen en liefst het soort waar je dezelfde tapecassette in kunt steken. De mijne was 19.99 € + vervanglint 2 x 4.99 € in de Aldi, éénmalige aanbieding (die trouwens élk jaar terugkeert!). Later nog eens nieuwe vervanglinten 12 mm x 4 mm (3 stuks) gekocht : 15/06/2022 (8.05 €) bij Bol.com. Maar je zal ze wel overal kunnen vinden.
      Maar heb je al eens geprobeerd de batterijen er uit te halen en te herplaatsen om een eventuele reset te bekomen?
      Succes,
      Mvg,
      Luc. Geantwoord op 22-10-2022 om 06:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info