• Wat is bij de DE Cafitesse Excellence Compact foutmelding E216

    Gesteld op 2-12-2016 om 11:00 in forum Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Misbruik melden
    • Wij hebben dezelfde klacht.
      Het heeft te maken met het te warm worden/niet koelen van het apparaat.
      Als de pakken melk en koffie in de automaat op dat moment niet meer aanvoelen als "koelkast koel" dan is de koeling stuk.
      Dat betekende voor ons een monteur laten komen..... Geantwoord op 3-1-2017 om 10:38

      Waardeer dit antwoord (57) Misbruik melden
    • DE net gebeld. E216 is inderdaad de koeling. Als de pakken koud zijn is die stuk. Eerst moest ik de filter van de koeler schoonmaken (aan de achterkant zit een klepje, daarin zit het filter). Daarna reset van het apparaat. Probleem bleef nog bestaan. Nu komt er binnen 24 WERKuur een monteur. Geantwoord op 13-2-2017 om 08:35

      Waardeer dit antwoord (72) Misbruik melden
    • Dit zijn de bekende problemen van Jacobs Douwe Egberts koffiemachines, die geven continue dergelijk foutmeldingen.
      Koop voor veel geld een onderhoudscontract voor Jacobs Douwe Egberts koffiemachines of wees verstandig en koop zsm een andere koffiemachines.
      Wij hebben weer nieuwe Jacobs Douwe Egberts koffiemachines en binnen een jaar traden soortgelijke problemen en foutmeldingen op. Wij hebben ten eind raad nu maar WMF koffiemachines aangeschaft. En die zijn TOP. WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma. En dat ze ook waar. Daar kan Jacobs Douwe Egberts nog veel van leren al zij hun klanten serieus nemen en niet als melk-koe zien.
      Met een koffiemachine van WMF kunnen wij nu onze gasten een heerlijk kopje koffie voorschotelen waar wij ook nog iets aan verdienen en niet alleen de leverancier zoals in het geval van Jacobs Douwe Egberts.
      Geantwoord op 4-9-2018 om 18:03

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Hoi. Ik heb de machine open gemaakt en bekeken er blijkt achter de ventilator zit het koel element. Achter het element zit boven op een ptc. Dat wil zeggen dat als de temperatuur te hoog word deze alles stopt. In het midden zit een temperatuur voelde vermoed ik. Bij bijde is de koelpasta die voor goede warmte overdracht zorgde brokkelige verouderd. Waardoor er geen goede temperatuur meting en overdracht is tussen element en spelers. Net als bij n PlayStation. Processor. Weet iemand hoe ik deze elementen kan door meten en waar ik ze voor een normale prijs kan kopen. Niet bij DE want die vragen zig gewoon he hoofdprijs. Of verkopen ze gewoon niet los. Zodat wij als klant afhankelijk zijn van hun en hun duurde reparatie kosten voor kleine reparatie. M.V.G Dave Meijs. Indien iemand een tip heeft kan mij bellen 0640207613 Geantwoord op 13-1-2019 om 15:49

      Waardeer dit antwoord (43) Misbruik melden
    • Cafetesse apparaat. Denk goed na voor je deze koopt. Heb een apparaat waar ik na 2 jaar al de helft aan kosten aan gehad heb dan wat het apparaat bij aanschaf gekost heeft. Ik dacht bij aankoop van zo’n apparaat ik wel kwaliteit zou kunnen verwachten. Helaas... Douwe Egberts is niet thuis. Geantwoord op 31-5-2021 om 21:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info