• Ik heb een probleem met dit apparaat. Wanneer ik de “cooler humidifier” functie gebruik stopt deze na enkele minuten. Je hoort 10 seconden een piep en vervolgens gaat deze over in ventilatiestand. In de gebruiksaanwijzing staat dat dit gebeurt wanneer er te weinig water in het reservaat zit. Deze is gevuld. Is er iets mis met een sensor? Graag reactie.

    BVD.

    Jip

    Gesteld op 29-5-2018 om 12:15 in forum Domo DO152A Misbruik melden
    • Beste Jip,
      Heb hetzelfde probleem gehad en heb ook de oplossing gevonden.
      Blijkbaar moeten de koelelementen in het grootste vak van de waterbak liggen en NIET in de kleinste. Deze is bestemd voor de pomp die het water rondpompt.
      Wanneer de koelelementen daar in liggen kan de pomp niet in het water zakken.
      Hopelijk heb ik u hiermee kunnen helpen.
      Groetjes,
      N V Geantwoord op 29-6-2018 om 23:53

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Er staat HEEL duidelijk een afbeelding van een koelelement op de bodem van de waterbak. En inderdaad in het grootste compartiment. Geantwoord op 19-7-2018 om 14:29

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem terwijl mijn koelelement wel degelijk juist ligt. Heeft ook weken goed gewerkt en plots niet meer. Niet leuk met dit weer!
      Iemand een idee wat het kan zijn? Geantwoord op 29-7-2018 om 12:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info