Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 66 Naar de handleiding
Nederlands Recepten 25 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • de stroom is halfweg uitgevallen wat nu? moet ik vanaf het begin terug of bestaat er een programma voor elk gebeuren apoart vb 7= gisten 8 bakken ? dank u Gesteld op 1-1-2020 om 12:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • heb een broodbakmachine type 3970, door de machine schoon te vegen zijn de letters van de programmas vervaagd en kan ik niet meer de programmas aflezen.
  Gesteld op 16-9-2018 om 12:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik zit met het zelfde probleem : letters verdwenen, dus kan ik de de verschillende programma's niet meer aflezen. Ik vind hiervan niets op internet?! Waar vondt jij de oplossing? Mvg.
   kristien_vdh@hotmail.com Geantwoord op 24-5-2019 om 11:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Kneedhaken zit in mijn brood hoe moet het ik het er uit doen het is nog warm mag ik het snijden? Gesteld op 21-2-2018 om 22:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • geachte
  met welk programma bak ik het best een meer granen brood want die staat niet in de handelingen
  ik bak met een domo B3970
  Dank u
  Gesteld op 10-10-2017 om 17:49

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik programma 8 gebruik, enkel kneden en rijzen. Moet ik mijn brood dan nog eens laten rijzen als ik het in de vorm geplaatst heb? Hoelang en op hoeveel graden bak ik mijn brood. De reden waarom ik niet graag meer met de machine bak is omdat er steeds een heel groot gat zit onderaan. Bedankt voor de hulp alvast.
  Groetjes
  Brenda Gesteld op 4-11-2013 om 21:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • deeg uit bakblik halen, platdrukken (lucht uitdrijven) , opbollen en in model van bakvorm modelleren.( waarschijnlijk langwerpig) afdekken met lichte keukenhanddoek of doorschijnend vershoudendend folie, en 30 min laten rijzen. niet fixeren op die 30 min maar na 20min regelmatig even kijken of het deeg voldoende gerezen is. ( moet lichtjes terugveren wanneer je er met de vinger op drukt. ook na die 20min de oven op 210 graden zetten ( voorverwarmen) , wanneer je denkt dat het deeg voldoende gerezen is , dan in de oven plaatsen en 30 à 35min bakken op 210 graden. (sommigen bakken op 220 )
   een potje of schoteltje water op voorhand onderaan de oven plaatsen ( voor mooie bruine korst). na een 30 tal min eerst door ovenvenster de korst bekijken, indien nog niet bruin een 10 tal minuutjes langer bakken. Zo lukt het bij mij toch. Geantwoord op 8-12-2013 om 13:13

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • graag had ik de handleiding van domo b3970 Gesteld op 15-8-2013 om 20:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Domo B3970

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info