• Hallo,
  Ik heb tweedehands een AFK bm -2 broodbakmachine gekocht, maar nu blijkt achteraf dat ik de kneedhaak met geen mogelijkheid uit de bak van de broodbakmachine krijg.
  Heb het al met heet water geprobeerd, door dit er een tijd in te laten zitten, maar krijg de kneedhaak nog steeds met geen mogelijkheid los.
  Wie heeft er een goed advies voor mij?

  Gesteld op 16-8-2016 om 01:16 in forum Domo B-3970 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem bij deze oven hetgeen het daar onder de kneedhaak een bron van bacteriën maakt, totaal niet gebruiksvriendelijk. Het lukte deze los te krijgen door het bakje in warm afwaswater met Dreft te zetten en het er ook mee te vullen. Na een paar minuten wreef ik wat vuil weg met de afwasborstel en kon ik de haak een mm naar boven schuiven. Nog een paar minuten laag meerdere keren op en neer bewogen tot hij tenslotte begon mee te geven en loskwam. Geantwoord op 2-11-2016 om 07:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info