• crivit pechspray werkt dat echt en klopt het dat als je deze spray hebt gebruikt dat je dat fietsband daarna niet meer zelf kunt plakken bij een evt. nieuwe lek?

  gr

  Gesteld op 19-8-2014 om 17:41 in forum Diversen Misbruik melden
  • Op zondag 19-10- 2014 stonden we met de fiets in de bossen van Duitsland op een ongelukkig tijdstip met een lekke band en gaan lopen was geen optie. We hadden twee busjes Crivit pechspray bij ons en we hebben ze ook allebei nodig gehad door dat bij het eerste busje nog teveel restdruk in de band zat. Bij de tweede poging ging alles goed en bleef de band op druk en dan ben je erg opgelucht kan ik je zeggen. Wat de gevolgen voor de binnenband zijn dat weet ik niet, maar ik denk dat ik de binnenband vervang en zo gauw mogelijk weer in het bezit probeer te komen van een nieuwe bus.
   Groetjes W.v.Bree Geantwoord op 20-10-2014 om 12:32

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
  • Vandaag met de handen in het haar toen wij 15 km. vanaf onze camping in de Elzas, op de wijnroute een lekke tuut kregen. Uit ervaring weet ik dat de banden van onze elektrische fietsen lastig te plakken zijn (ribbelige structuur). Plotselinge toverde ik het flesje Crivit uit de fietstas, pfffff!
   Wij kwamen probleemloos "thuis".
   Morgen kijken wij wel hoe het met de band is. Vandaag waren wij harstikke blij met de Crivit pechspray! Geantwoord op 13-9-2021 om 19:40

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info