• Ik heb een dfrnce mpw720 aangekocht via bol.com. Toen ik hem aansloot op mijn laptop, herkende de laptop hem niet, bij het toestelletje zelf brandt er constant een roze/paars lichtje... als ik de play toets een aantal seconden vasthoudt, dan gaat het lichtje uit maar als ik die terug loslaat, dan brandt het lichtje terug. Herkenbaar voor iemand? Of iemand die weet hoe ik dit kan oplossen? Ik heb al gebeld naar de helpdesk van het toestel en die man zei dat als ik het toestelletje aansluit op de pc ik de play knop een aantal seconden moet vasthouden, ik heb dit geprobeerd maar de pc/laptop herkent die nog niet.

  Gesteld op 9-4-2018 om 18:19 in forum Difrnce MP3 speler Misbruik melden
  • Oh meid, troost je. Ik heb precier hetzelfde probleem. Ik kan het hele ding niet uitzetten, niet inpluggen in mijn computer of laat staan er muziek op zetten.
   Niks mee te beginnen want op het hele internet is er geen gebruiksaanwijzing voor dit ding te vinden.
   En een mail sturen aan Diffrence KAN niet.
   Mijn oplossing? Gewoon weggooien. En niet weer een Diffrence aanschaffen. Ga wel naar een ander merk
   Geantwoord op 23-11-2018 om 18:14

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info