• Ik heb een MP2410 gekregen als kerstgeschenk. Tot op heden heb ik er niet meer mee kunnen doen dan de USB-kabel in mijn PC stoppen en het apparaatje opladen. Hoe krijg ik mijn i-tunes playlist op de speler? Op mijn PC vind ik een map MP2410 (als externe harddisk zodra mijn speler is aangesloten op de USB poort, maar ik heb geen idee hoe ik de muziek van mijn PC op de MP4-speler kan krijgen zodat ik in de trein kan luisteren en dus plezier kan hebben van mijn kerstbonus. De handleiding bied ook niet veel uitkomst, daarvoor moet ik eerst een vergrootglas kopen en de 'hier te downloaden' handleiding vereist dat ik eerst iets 'vaags' op mijn PC installeer... daarvoor heb ik te weinig kennis. HELP??

    Gesteld op 12-1-2013 om 19:08 in forum Difrnce MP2410 Misbruik melden
    • Ik ben niet gespecialiseerd in iTunes, maar volgens mij is het mogelijk om de muziek te kopiëren van de iTunes interface naar de map "MUZIEK" of "MUSIC" op de Mp4 speler. Te vinden bij Computer->MP2410.
      Als dat niet werkt kan het misschien werken om muziek van een andere plaats te gebruiken.(Niet iTunes) Geantwoord op 25-1-2013 om 12:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info