• Onlangs de Difrnce gekocht. Mijn zwager heeft er verschillende muziek albums opgezet. De muziek stopt in het nummer na 30 sec en gaat over na de volgende waar hetzelfde gebeurt. Hoe kan ik dit veranderen zodat ik gewoon muziek kan luisteren...?

    Gesteld op 25-7-2019 om 14:43 in forum Difrnce MP1851 Misbruik melden
    • het beetje moelijk uit te legen maar ik ga proberen wanneer je u toestel aan zet dan zie je muziek oke dan due je gewoon op menu dan krijg je toch bij mij een blauw scherm daar stat het nummer van je muziek. wanner je in het midden van je mp3 speler drukt in mijn geval de album piece of mind wanner ik een maal druk dan begint het nummer van het album gans te spelen. maar wanner ik weer druk dan gaat hij overgaan naar een ander nummer van dat album. en zo gaat hij verder tot wanneer het album ten einde is dan gaat hij naar het volgende. zo gaat het bij mij toch. anders moet je eens kijken naar je muziek indien dat goed is dan zal er wat fout zijn aan de mp3 ik zet mijn muziek gewoon via de usb op mijn mp3 en dat doe ik met windows. en ik heb er geen probleem mee. ik zou zeggen kijk eens gewoon hoe lang het nummer is indien u daar niets vind kijk dan of je het antwoord vind in de handleiding. ik hoop dat dit u heeft geholpen zo niet dan spijt het mij en hoop ik dat er iemand iets beter zal geven. fijne avond nog c Geantwoord op 21-11-2019 om 19:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info