• Beste heer,mevrouw,

  Wij hebben een Dethleffs Globebus T6 camper gekocht uit 2017. Hierbij hebben we alleen Duitse en Engelse handleiding. OP internet vind ik alleen de Duitse uit 2016. Kunt u mij de Nederlandse toezenden of vertellen waar ik deze kan vinden?
  Mijn mail adres is: sa.voskuil@gmail.com
  Hartelijk dank.

  Met vriendelijke groet,
  Tiny Voskuil

  Gesteld op 15-9-2018 om 09:34 in forum Dethleffs 2016 Motorhome Misbruik melden
  • Beste Tiny, daar ben ik ook naar opzoek, heb je die al gevonden en zou, desnoods de Engelse, met mij willen delen? Geantwoord op 2-4-2019 om 16:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info