• Is het ook mogelijk om de taal in te stellen in het Nederlands? Of is het alleen Engels? Ik kan in de gebruiksaanwijzing dit niet vinden.

    Gesteld op 18-4-2016 om 21:37 in forum Denver TAQ-10172MK2 Misbruik melden
    • Ik heb meerdere keren de instellingen bekeken en niet gevonden waar ik de Nederlandse taal kan instellen! Onder welke Engelse kreet moet ik kijken en als ik die bekijk, hoe dan verder? Ik schiet hier geen steek mee op, het antwoord is veel te summier met ja, via instellingen. Ik snap de Engelse woorden niet. Ik heb een mini I-pad ingesteld en daar was het meteen helder. Waarom is het met dit ding niet mogelijk? En de handleiding is ook te summier. Geantwoord op 19-4-2016 om 21:02

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Ik kon het helemaal niet vinden, op geen enkelicoontje! Heb daarom het apparaat weer terug gebracht naar de winkel. Einde verhaal, bedankt voor de moeite, H. B. Geantwoord op 20-4-2016 om 17:51

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Taal instellen
      Zoek tussen de pictogrammen naar SETTINGS
      - Scroll ietsje naar onder **Language and input** aanklikken
      - Rechtsboven staat ENGLICH deze tab aanklikken
      - Taal kiezen (Er staat al Nederlands (Nederland)
      Geantwoord op 25-4-2016 om 15:38

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • ja bij instellingen en dan klik ik op Dutch en dan kan ik het niet bevestigen.
      Heel vervelend want nu krijgen we alle apps via google play in het engels Geantwoord op 20-7-2017 om 12:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info