• Hallo, vandaag denver act 5030w gekocht voor ons zoontje. Hij wil vloggen. Denver action cam 1 uit de playstore op de tablet gezet. Wifi aangezet. Werkte ook. ..maar dan. Wat moet ik dan doen. Heb filmpje gedownload. Lijkt me goed. Dan staat ie op de tablet maar dan kan ik hem niet afspelen . Heeft iemand idee wat ik fout doe of moet ik nog programma er op zetten om af te spelen. Lijkt me niet. ..hellluuppp!! Groetjes marko

    Gesteld op 5-7-2016 om 21:46 in forum Denver ACT-5030W Misbruik melden
    • Geen idee welk merk tablet je hebt. Ik heb een Samsung Tab 3 en als ik video's daar naar toe kopieer dan vraagt de Samsung of ik de video wil converteren tijdens het kopiëren. Als ik daarop geen ja of OK antwoord, dan krijg ik niet afspeelbare video's op mijn tablet. Misschien is dat bij jou ook zo.
      Geantwoord op 5-7-2016 om 22:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Tablet is wat ouder maar heb mijn tel ook geprobeert. Samsung S5. Moet toch lukken. Ik download ze maar heb niks gezien of kunnen vinden van kopieren of converteren. Volgens mij had ik die optie niet. .. Geantwoord op 5-7-2016 om 22:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mijn antwoord op je vraag is nogal lang en als ik dat verstuur krijg ik een foutmelding. Dus probeer ik je in 2 berichten een antwoord te geven. Maar voor alles even het volgende:
      De Denver is kwa beeld zeker niet slecht. Maar het geluid, de software en de handleiding zijn ver onder de maat. Bij de één werkt dit niet en bij de ander dat niet. Heb dagenlang het internet afgestruind en kom de meest vreemde vragen en antwoorden tegen. Dus heb ik mijn eigen methode uitgewerkt om toch resultaat te boeken. De vraag is wel of je een topproduct voor deze prijs mag verwachten. Ik denk het niet. Het is bijvoorbeeld geen GoPro. Geantwoord op 6-7-2016 om 10:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • En nu hoe ik het doe:
      1) sluit de Denver via een USB kabel aan op een pc of laptop
      2) zoek de map VIDEO op de Denver en kopieer de opnamen naar een map op je pc of laptop
      3) verwijder de Denver en sluit je S5 aan. Ik kopieer de bestanden dan naar de SD-kaart in mijn S5 in de map: DCIM\VIDEO. Maak die zonodig eerst aan.
      4) Voordat de bestanden gekopieerd worden, krijg ik dan de melding dat de bestanden mogelijk niet op de S5 afgespeeld kunnen worden. Gewoon negeren en doorgaan.
      5) Voor het afspelen op de S5 gebruik ik een gratis app: Videospeler voor Androïd van de maker: Accountlab. Deze speelt de opnemen zonder problemen af.
      6) zelfde procedure voor de tablet. Alleen zul je moeten uitzoeken in welke map de opnamen dienen te komen staan. Bij mijn Samsung TAB3 is dat op het SD-kaartje in de map MOVIES.
      Kan bij jou dus anders zijn. Even een opname met de tablet maken en uitzoeken waar de opname is opgeslagen. Eventueel dezelfde videospeler installeren.
      Succes
      Geantwoord op 6-7-2016 om 10:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Mooi. Probleem gelukkig opgelost. Zoon zal er blij mee zijn, denk ik. Heel veel plezier er mee, want video's zelf zijn best goed. Geantwoord op 6-7-2016 om 17:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info