• Ben sinds 2 weken in het bezit van deze Receiver, sinds gisteren loopt hij steeds vast. Kan er niets meer mee zowel met de app van Denon, HEOS of de afstandsbediening. Enige mogelijkheid is dan nog om de stroom eraf te halen door de stekker uit het stopcontact te halen. Wat kan dit zijn? Hij is verbonden met een LG tv en bedrade Tannoy boxen

  Gesteld op 27-8-2018 om 19:06 in forum Denon AVR-X2400H Misbruik melden
  • Wat bedoel je met vast lopen? Heb je wel de juiste bekabeling naar je tv? HDMI-monitor ARC en dan goed in je setupmrnu ingangen en ingang toewijzen -tv audio OPT1 ik heb in het begin ook zitten klooien maar nu werkt alles Geantwoord op 27-8-2018 om 20:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Alles werkt, maar als ik internetradio of Tidal geluisterd heb en ik schakel terug naar tv dan loopt alles vast, volume kan niet meer gewijzigd worden, via de app of afstandsbediening of zelfs handmatig met de knop. Hij reageert zelfs niet meer op de aan/uit-knop. Is helemaal dood. Pas als het stroom eraf gehaald is werkt hij weer naar behoren. Geantwoord op 27-8-2018 om 21:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info