• Het deksel/scherm zit tamelijk los. Hetblijft niet schuin overeind staan en klapt vazelf om naar horizontaal. Hoe stel ik de weerstand van de scharnieren wat vaster?

  Met dank

  Piet

  pietmiekejanssen hetnet.nl

  Gesteld op 24-7-2011 om 01:16 in forum Dell Latitude 610 Misbruik melden
  • Goedenavond Piet.
   Ik heb net een 2e hands Dell Latitude D 610 enkan het apestaartje niet vinden. Kan jij mij zeggen waar. Bij voorbaat dank voor je antwoord. Geantwoord op 29-2-2012 om 18:32

   Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info