• hallo, ik heb een delonghi esam 4200.
    Hiervan is het gevaren driehoekje gaan branden. als ik hem open blijkt dat de infusor in de bovenste stand staat en niet te verwijderen valt.
    Normaal als je de voorkant opent kun je deze er zo uit pakken. Maar nu dus niet.
    Weet iemand hoe ik deze weer in de normale stand kan krijgen of kan verwijderen?
    Of is er een manier om de machine te resetten zodat hij weer terug gaat in de beginstand?
    Hij lijkt nu muurvast te zitten.

    Gesteld op 19-8-2015 om 21:20 in forum DeLonghi eam 4200 s magnifica Misbruik melden
    • Heb je hier al antwoord op gekregen. Ik heb hetzelfde probleem. Met een beetje wiebelen/drukken en spelen met het rode knopje boven in de diffuser, uit en aan zetten inclusief de stekker gaat hij bij mij wel eens naar beneden dan kan ik een paar kopjes zetten en daarna is het weer zover..... Geantwoord op 27-9-2015 om 09:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • aan de achterkant zit een knopje, die uitdrukken en nooit de stekker eruit halen en OOK NOOIT de diffuser eruit trekken als hij in de bovenste stand staat, je beschadigd dan de boel...
      Eerst de machine aan de voorkant uitzetten, dan het knopje aan de achterkant uitdrukken, de diffuser haat dan naar beneden. En kan je hem makkelijk dmv de rode knoppen ingedrukt te houden eruit halen...Tip: elke week de diffuser schoonmaken onder de kraan, zelf doe ik hem 5 min in een bak met warm water en doe de bovenkant met een zachte borstel af. drogen en weer terug zetten, en de koffie smaakt altijd uitstekend...
      succes gr Maxine Geantwoord op 25-1-2016 om 13:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info