• Mijn apparaat geeft geen koffie meer, 2x ontkalkt geen resultaat. Wanneer ik op 1 kopje drukt dan gaat hij malen, of als ik op gemalen druk dan neem ik een afgestreken maatschepje als hoeveelheid, vervolgens wordt het samen geperst en komt er geen water, ook de pomp hoor ik niet, daarna wordt de gemalen koffie weer weggegooid. Als dan de mach klaar is verschijnt in de display "minder koffie" maar als ik een half schepje gemalen neem of helemaal niks dan doet hij precies het zelfde. Testen zoals voorgeschreven heb ik uitgevoerd, waren het niet dat de kop2 ev2 niet reageerd, maar op de print is ev2 niet aanwezig. Weet iemand raad?

    Gesteld op 16-11-2019 om 09:40 in forum DeLonghi Esam 3400 Misbruik melden
    • Uiteindelijk na veel zoeken ben ik er achter gekomen dat er een breuk in de kabel zat van de motor aandrijving, daarvoor kwam er ook meerdere malen in het display te staan "algemeen alarm" waardoor ik veel verder ben gaan zoeken. Kabel hersteld en probleem verholpen. Geantwoord op 15-4-2021 om 23:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info