• Mijn koelkast een frs2011ail Daewoo begon uit het niets te piepen continu en zowel vriezer als koeling doet het niet meer , de boel ondooit gereset en schoongemaakt maar niets helpt iemand een idee ??

    Gesteld op 28-10-2015 om 05:17 in forum Daewoo FRN-U20 FCC Misbruik melden
    • Ook hier tegen dat probleem aangelopen, maar ook opgelost. Aan de achterkant, achter het rooster zit een sensor die volledig afgedekt was door stof, wat in de afgelopen jaren daar verzameld is. Het rooster aan de achterzijde van de koelkast verwijderen en de boel even stofzuigen. Dan komt ook de sensor weer te voorschijn :). De sensor beveiligt de ventilator, dus ook hier het stof goed verwijderen!!! Geantwoord op 28-5-2016 om 11:00

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Mijn antwoord van 28-5-16 blijkt niet de oplossing te zijn, hoewel het wel goed is om het stof weg te halen. Het probleem lijkt 'm te zitten in de aanmaak van ijsblokjes. Water toe- en afvoer is goed en er komen ook wel blokjes, maar niet zoals het hoort. Koelen en vriezen doet de kast goed.
      De piepjes kun je wel vanaf door het display op de goede koelstand op " lock" te zetten.
      Ondertussen zoek ik weer verder :) Geantwoord op 30-5-2016 om 11:29

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Heeft iemand een idee waar die sensor zit? Bij mij zat het ook vol stof (na 12 jaar) en heb gestofzuigd achter het rooster, maar het alarm blijft piepen en het toestel slaat niet aan. Ik zou willen zeker zijn dat de sensor vrij is, maar zie hem niet. Geantwoord op 29-6-2022 om 13:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info