Taal Documenttype Pagina's
English Gebruiksaanwijzing 64 Naar de handleiding
561886

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Daewoo-DF-4100P

Zoeken resetten

  • Ik heb een Daewoo DF 8100 apparaat. Dit apparaat deed het altijd.. Nu weer eens uit de kast gehaad.. Gaf alleen geluid, geen beeld. zag dat er een pinnetje van de scarterkabel krom was. Nieuwe kabel besteld. Hij deed het eerst niet. Toe een soort antennnekabel erbij gezet tussen tv en apparaat. Hij deed het! De volgende dag wilde ik ermee aan de slag... Hij gaf weer alleen geluid... Ik had er niets aan veranderd... Alle kabels nog eens extra gecheckt.. helaas geen beeld... Heeft u een idee wat ik hieraan kan doen? Ik zou het apparaat graag weer willen gebruiken.. Vriendelijke groet Willeke Gesteld op 20-5-2020 om 11:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Daewoo DF-4100P handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info