• Ik heb een Daalderop duo 120l en nou heb ik sinds gister alleen lauw water. Heb gebeld met het bedrijf en het kon zijn dat de boiler te heet was geworden en er een palletje achter het bedienings paneel uit een klein zwart/bruin blokje stond en dat ik die dan terug moest zetten met een kleine schroevendraaier. Wel als de stroom eraf was natuurlijk... Nou heb ik gekeken maar kon niks vinden, het palletje zat er dus blijkbaar nog in. Zou het dan aan het aparaat zelf liggen dat ik geen warm water meer heb? Of eventueel gloeispiraal stuk?

    Gesteld op 26-4-2013 om 12:44 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
    • de waterstraal van de uitlaat warm water is te klein, wat kan ik daar aandoen, moet de boiler ontkalkt worden en hoe doe je dat. bedankt ad Geantwoord op 14-7-2013 om 14:39

      Waardeer dit antwoord (32) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info