• mijn mp4 cresta mp058 gaat bij elke track na 10 seconden precies naar een volgende track hoe kan ik dat stoppen ik wil de hele track kunnen beluisteren

    Gesteld op 20-6-2012 om 20:55 in forum Cresta m29 Misbruik melden
    • Heb hetzelfde, dit is de tweede al heb de eerste weer terug gebracht deze deed het normaal tot na een uurtje luisteren hij weer gaat overslaan na 10 sec.?????
      wie weet weer ? Geantwoord op 5-7-2012 om 18:06

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • dat heb ik ook!!! het lukt me dus ook niet om dit te veranderen. Ik ben erachter gekomen, dat het betekent, dat de mp4 speler op intro staat. En dus daarom alles 10 sec afspeelt. Wie kan mij vertellen, hoe ik dat wijzig??? Geantwoord op 31-8-2012 om 13:16

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik heb dit probleem ook sinds gister!
      Echt suuuper vervelend... alle menu keuzes al geprobeerd maar niets blijkt te wertken. Iemand een idee hoe ik dit op kan lossen? Dit is geen leuk muziek luisteren!! Geantwoord op 28-9-2012 om 12:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik ben erachter! Als het nummer speelt druk je op de M. Je komt dan in een menu waarvan het bovenste woord "repeat" is. Druk nog een keer op de M en dan kom je in een ander menu. Zoek hier het woordje "normal" op en druk vervolgens op de middelste knop van de Mp4. Ga dan het menu weer uit via het woordje "exit". Als het goed is staat er nu bovenin je beeldschermpje een N (van Normal) met een pijltje, en draaien de liedjes weer volledig. Geantwoord op 4-12-2015 om 14:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info