• Mijn Cresta Atomic clock , heeft een hele periode perfect gereageerd . In het begin gaf het de perfecte temperatuur aan , in het midden de binnen temperatuur en rechts bovenin de buiten temperatuur . Na een periode gaf het de kamer temperatuur op de normale plaats aan , meer de buiten temperatuur gaf het na een periode van +/- 1 jaar links van het midden aan ( maar niet op de normale plaats aan de rechter zijkant ) . Maar nu op dit moment geeft het één temperatuur (kamer temperatuur) . Maar nu geeft het alleen de binnen temperatuur aan . En geeft de buiten temperatuur niet meer aan , dit ondanks dat er nieuwe batterijen in de buiten voeler zijn geplaatst en het controle lichtje van de buiten voeler om de +/- 15 seconden knippert en die naar mijn mening goed functioneert . Bij voorbaat mijn welgemeende dank voor de te nemen moeite . Noud van Amelsfort ; een tot op heden zéér tevreden consument ...

    Gesteld op 1-3-2023 om 19:26 in forum Cresta Atomic Clock Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info