• 10:11

    Ik heb een compaq laptop CQ 070. Ik wil wireless gaan werken maar de functie daarvoor is uitgeschakeld. Er is geen knop te vinden die deze functie activeert. Wel wordt een toetsencombinatie genoemd. Daar ben ik naar op zoek maar kan ik niet vinden.

    Gesteld op 28-8-2012 om 13:14 in forum Compaq Evo N610c Misbruik melden
    • De Compaq evo N610c heeft standaar geen wireless adapter. Deze draadloze verbinding is alleen mogelijk via een PCMCIA-Wifi-Kaart. Deze kaart kan je voor een zacht prijsje overal aankopen. De standaard bit verbinding bij de Compaq evo N610C is 32 bit. Een 16 bit kaart zou normaal ook moeten werken. Ga bij de uitgever van de kaart de drivers downloaden bij de desbetreffende site en je internet zou perfect moeten werken Geantwoord op 11-2-2014 om 06:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mijn excuses. Ik dacht dat uw vraag ging over het desbetreffende model. Is het mogelijk dat uw modelnummer "compaq CQ70" is ipv "compaq CQ070" ? Volgens mij heeft Compaq nooit een CQ070 uitgebracht, maar ik kan altijd verkeerd zijn. Moest het dan toch gaan om de Compaq CQ70 dan staat de knop voor de draadloze verbinding te activeren direct rechts naast de aan-uit-knop. Houd er rekening mee dat uw routerinstellingen en uw draadloze instellingen van uw router correct moeten ingesteld zijn voor een goede verbinding. Moest deze info niet voldoende zijn heeft uw misschien meer kans op een professioneler antwoordt op een forum waar uw model beter in de kijker staat. Succes Geantwoord op 11-2-2014 om 06:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info