• Mijn navigatie werkt niet meer. ik krijg een melding dat het de vorige keer niet goed opgestart is.verder werkt de radio goed
  Wie weet wat ik kan doen ?????

  Gesteld op 2-7-2016 om 16:38 in forum Clarion NX501E Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem. Blijkt zo te zijn dat hij geen verbinding meer maakt met de satelliet.
   Kijk maar naar de tijd op de radio. Ben er al lang mee bezig geweest en clarion geeft geen service. Zij zeggen dat het aan het kaartje ligt maar dat is onjuist.
   Je kan hem opsturen maar dat kost ca 250 euro. Heb maar tomtom op mijn telefoon gezet, goedkopere oplossing.
   Blijft natuurlijk jammer van het goede navigatie systeem in de radio.. Mocht je het opgelost krijgen dan hoor ik het graag.
   Sterkte,

   Jan. Geantwoord op 2-7-2016 om 17:23

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info