• Hallo, ik heb een picassi uit 2000 en nu doen de richtingaanwijzers links zowel voor als achter het niet. Rechts doet het wel gewoon. Enig idee?

    Gesteld op 26-9-2016 om 15:47 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Zekeringen nakijken; beide zijden hebben een aparte zekering. Als ik me goed herinner zou ook je nummerplaatverlichting het niet doen als de linker richtingaanwijzers niet werken. Tenminste, als het de zekering is.
      De zekeringen zitten links onder je stuur. Klepje opentrekken en in je handleiding kijken welke zekering er voor de richtingaanwijzers is.
      Succes,
      Staf Geantwoord op 26-9-2016 om 19:25

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Lampjes en zekeringen zijn heel. Kenteken verlichting doet het, verklikker tikt heel snel. Bij beide lampjes komt geen stroom. Ik weet het niet meer. Help. Geantwoord op 27-9-2016 om 10:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zekeringen zijn OK en de verklikker tikt. Dat betekent dus dat er stroom wordt geleverd om de richtingaanwijzers te doen werken. Dat de verklikker heel snel tikt geeft aan dat die stroom krijgt die hij niet kwijt kan; daardoor heeft hij teveel stroom die hij dan maar (noodgedwongen) gebruikt om heel snel te gaan tikken. De lampjes krijgen geen stroom terwijl die wel wordt geleverd maar niet "ter bestemming" geraakt.
      Je moet dus zoeken tussen die verklikker en de richtingaanwijzers. Maar..... vermits de beide richtingaanwijzers geen stroom krijgen moet er dus iets niet goed zijn vóór de plaats waar stroomkring naar de richtingaanwijzers gesplitst wordt naar voor en naar achter. Dat gegeven beperkt de plaatsen waar je moet zoeken.
      Ik gok op zoiets als een losgekomen massa-kabeltje, een kabelschoentje of -blokje dat uit elkaar geschoven is, ...
      Succes
      Staf Geantwoord op 27-9-2016 om 19:56

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info