• Ik heb een Xsara Picasso uit 2000. Sinds gisteren kan ik de deur van de bestuurderskant van binnenuit niet meer open doen.

    Van buitenuit werkt het nog goed

    Kan ik dit zelf verhelpen

    Gesteld op 18-8-2015 om 15:25 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Waarschijnlijk wel, maar je moet wel een beetje omzichtig te werk gaan. De hele bekleding van je deur moet eraf; dat doe je best met enig "beleid", het moet namelijk nadien allemaal opnieuw gemonteerd worden. Het gereedschap dat je er voor nodig hebt kun je desnoods zelf maken met een houten spie bijvoorbeeld om de plastic pluggen los te maken. Op Youtube vind je vast wel wat filmpjes hoe je te werk moet gaan.
      Eens de bekleding van de deur is verwijderd (en de folie die daarachter gekleefd zit) zie je in principe vanzelf wel wat er aan de hand is. Wisselstuk(ken) vind je wel via Google. Geantwoord op 18-8-2015 om 21:28

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info