• Goedendag
    Ik wil binnenkort een xzara picasso aanschaffen van uiterlijk €3000. Ik zie op marktplaats een heleboel verschillende wagen beneden die prijs. Maar ook wagen met meer dan 200.000 op de teller. Ik ben bang voor dat ik veel onkosten krijg. Dus ik probeer wat te vinden met minder km op de teller. Nu is mijn vraag waar ik op moet letten bij het aanschaffen van zo schitterende wagen. En wat voor type ik het beste kan nemen. Ik zat te denken aan een 18oocc En weet iemand een vertrouwde dieler in de buurt van Eindhoven of ergens anders in Nederland.
    Alvast bedankt. Groeten Paul

    Gesteld op 6-3-2015 om 18:13 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Kortgeleden een prima Citroen Xsara Picasso 2006 gekocht bij Garage Noordegraaf in Hengelo.
      Km stand 143000, prijs na inruil zelfde auto maar met bijna 300000 km op de teller heb ik er 3400 euro voor betaald . Een uitstekende auto die op LPG rijdt. Als je maar lang genoeg zoekt vind je beslist een goede auto. Ik heb deze auto gekocht bij een garage omdat ik garantie wilde. Succes Geantwoord op 6-3-2015 om 18:53

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • U kunt het beste een 1.8 16v kopen. Er is inderdaad veel aanbod en kies dan maar eens de juiste. De distributieriem moet bij 120.000 of 10 jaar zijn vervangen, verder is het handig als er een onderhoudsboekje bij de auto zit. Ook een nationale autopas is beter. Veel succes met de zoektocht naar uw xsara picasso!! Geantwoord op 6-3-2015 om 18:55

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Heel fijn voor jullie reactie. Als de distributieriem vervangen wordt. Moet dan ook niet de waterpomp vervangen worden. Of is dat niet noodzakelijk. En bij hoeveel km moet de katalysator vervangen worden. En zal ook zeer zeker het onderhoudsboekje willen zien ha ha Geantwoord op 6-3-2015 om 20:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi Paul, als de riem vervangen wordt kun je het beste ook de waterpomp laten vervangen. De kosten hiervan zijn niet heel hoog omdat alles toch al los ligt. Het loont echt wel de moeite om uit te zoeken waar de riem laat vervangen, dit kan VELE € schelen. Heb ik zelf ook gedaan. Succes met de zoektocht. Gr. Maurice Geantwoord op 6-3-2015 om 22:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info