• Het dashboard geeft ad blue aan. Wat is ad blue en wat moet men dan doen

    Gesteld op 30-7-2019 om 16:46 in forum Citroen Jumper Misbruik melden
    • Ik sta paf dat u dat vraagt. Heeft de verkoper u het niet uitgelegd? Adblue is een ureum oplossing. Ureum is eigenlijn een veredelt soort urine. Het wordt geinjecteerd in de uitlaat om de NOX( stikstofoxiden) weg te werken. Dit in verband met het zuiverder maken van de uitlaatgassen, voor het milieu dus. Geantwoord op 30-7-2019 om 19:00

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Je kan adblue tanken in sommige stations van een meestal rechthoekige tank die tussen de pompen staat of je kan er kopen in bussen. Je moet dit in een apart tankje doen, zeker niet bij de diesel. Bij de jumper is dat het blauwe stopje onder de diesel stop. Als het lampje aangaat op dashbord kan je nog max een 1000km rijden . Als het tankje leeg is valt de auto stil en kan je hem niet meer starten. Pechhulp bellen dus . Beter bijvullen zogauw lampje oplicht. Geantwoord op 30-7-2019 om 19:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info