• kan nergens handleiding vinden over citroen evasion 2.0 benzine (1998) zou graag weten wat de temperatuur van de koelvloeistof moet zijn(welke thermostaat erin moet) of bij welke temperatuur de thermostaat opengaat
    ik dacht dat er een 72° graden in zat origineel, en nu hebben ze daar een 90° ingestoken
    ik zie het verschil op temperatuurmeter bleef vroeger stuk onder de 90°

    is deze hogere temperatuur dan niet slechter voor deze motorblokken
    heb zelfs de indruk dat hij nu meer verbruikt dan anders maar dat kan ook aan andere afstellingen liggen misschien

    Alvast dank

    Gesteld op 24-4-2014 om 18:19 in forum Citroen C8 Misbruik melden
    • Sorry voor late reactie

      Deze was bij mij ook 72° origineel, ooit hebben ze deze in garage eens vervangen door 90°, je krijgt bij deze motor dan sneller lek in koppakking (ik heb 2x koppakking gehad door deze reden, en toen gevonden dat er verkeerde thermo instak!!!)

      Of er dan hoger verbruik was weet ik niet, doe nooit controle op verbruik, tank vol als bakske leeg is :-) ,

      Heb nu een C8 en dat is meer miserie en kosten dan lief is, ook de zetels zijn minder goed en de 2de rij zetels kunnen ook minder plat in rust/slaapstand, ik had in elk geval liever mijn Evasion, ben kankerpatiënt en bij lange ritten kon ik tussendoor in de evasion lekker rusten/slapen op 2de rij, met de C8 nog geen lange ritten gedaan gezien hij meer in garage voor herstelling is dan thuis!!!

      groet

      Geantwoord op 30-8-2014 om 23:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info