• Heb een nieuwe C8 freeride 3 weken oud met ingebouwde gps deze is regelrecht een ramp, Benelux en duitsland kan je gewoon het adres in geven zoals het hoort en het geschreven word, voor spanje en frankrijk hopeloos welke logica hier achter steekt begrijp ik niet, ga reeds voor de twaalfde maal overwinteren in spanje, maar de avenida waar ik woon en die 42jaar bestaat vind hij niet gewoonweg omdat je in de modus straat geen v kan schrijven, weet je hoe ik het gevonden heb, schrijf eerst Spanje dan stad Villajoyossa en als je dan Port intypt dan komt wel verkeerd geschreven Avengida Del Puerto te voorschijn, terwijl dit Avenida is en dan beweert Citroen dat het kaarten van 2012/2013 zijn, terwijl een Mio of een TomTom die hooguit 150 € kost met gratis updates dit allemaal wel kan, begrijpe wie kan, en als je dit als optie neemt, bij mij was het inbegrepen kost je dit 2500 € gewoonweg schandalig, in de handleiding vind je hiervoor niets terug H.Van Haevre

    Gesteld op 7-10-2013 om 16:11 in forum Citroen C8 Misbruik melden
    • Ik ben het helemaal met je eens. Navigatie systeem is een regelrechte ramp, omslachtig systeem waarmee je bijvoorbeeld door 5x op escape te drukken in het hoofdmenu terugkomt, in plaats van op 1 knop te drukken. Lekker veilig onder het rijden, even als de waarschuwingen die je elke keer na het invoeren van een bestemming moet wegklikken.
      Tijdwaarneming reset zich elke keer, wij hebben de tom-tom ook in de C8 liggen voor als het moeilijker wordt. Alle electronica aan deze bak lijkt gemaakt te zijn om storingen op te pikken. Gelukkig rijdt de C8 wel heerlijk en is hij ruim, dat vergoed veel.

      offtopic:
      Deze week de handtekening gezet onder een Audi A3 met MMI-Touch, dat is pas een navigatiesysteem. Nog nooit zo iets perfects gezien, dit degradeerd de navi uit de C8 en is gelijk aan het verschil tussen een telefoon uit 1950 met draaitoetsen tot een Iphone 5. Geantwoord op 7-10-2013 om 21:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info