• Bij mijn Citroën C5 die nu 6 jaar oud is, valt mijn autoradio regelmatig uit en dan kan ik ook de signalen van mijn sensoren niet horen. Op de display worden nog wel de afstandstrepen getoond die de sensoren meten, weliswaar zonder geluid, maar van de radio is op de display niets te zien.
    Soms springt de radio na een tijdje spontaan terug op, maar nu is hij al een tijdje niet meer opgesprongen en zit ik dus zonder radio en zonder sensorsignalen rond te rijden. Iemand een idee?

    Gesteld op 6-10-2015 om 15:13 in forum Citroen C5 (deel2) Misbruik melden
    • Beste,
      Het is een bekend probleem voor zowel Citroën en Peugeot. Je kunt van alles gaan verwisselen, radio, versterker, cd speler en software, maar het zal je niet helpen. Sluiting in de bekabeling, maar waar.
      Wie het antwoord heeft mag het zeggen
      Met vriendelijke groeten
      Pygeltje@gmail.com Geantwoord op 18-1-2017 om 15:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Slecht contact van de stekkers achter in de radio. Radio uitnemen en stekkers controleren. Eventjes aandrukken kan al genoeg zijn. Na een paar dagen was het probleem er terug, maar nu is het al maanden in orde. Veel succes. Geantwoord op 18-1-2017 om 16:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik heb een soortgelijk probleem gehad: alles mbt de radio werkte, maar geen geluid uit de speakers. Toevallig een keer la portier geopend, en er was weer geluid. Het probleem leek uit de kabelverbinding tussen deur en carrosserie te liggen. Eeen b eetje daaraan morrelen veroorzaakte aan/uit. Mijn conclusie is: kortsluiting in speakerkabels in die verbinding. Heb eea nog niet opengemaakt om zeker te zijn, maar ik zie geen andere oorzaak mogelijk.
      groet, ab zijlstra Geantwoord op 6-3-2017 om 17:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info