• Heb een c2 semi automaat. Auto begon te stotteren en viel uit. Half uur later kon ik de auto weer starten, dag later had ik het zelfde probleem. Naar de dealer gebracht uitgelezen en die gaf aan dat het servo koppeling storing is. En dat de kosten kunnen oplopen tot 2000 euro.
    Omdat misschien bij reparatie ook nog andere dingen kunnen zijn

    Gesteld op 2-1-2017 om 14:35 in forum Citroen C2 Misbruik melden
    • Ik heb een c2 vtr 1.6 stottert en hapert en we kunnen het niet vinden alles vervangen bobine koppeling luchthuis injectoren alles Geantwoord op 23-10-2017 om 20:02

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Misschien is de beluchting van brandstoftank verstopt en heerst er na een tijdje een vacuum in de brandstoftank dat zich na een tijdje stilstand hersteld.
      Als je het euvel nog eens voor hebt moet je de tankdop openenen, terug sluiten en starten.
      Is het probleem weg dan moet je de tankdop laten reinigen.
      groeten
      patrick Geantwoord op 24-10-2017 om 22:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info