• Ik heb een Samsung ue32c5100 ik heb alle codes geprobeerd van de Cisco 8485 maar de juiste niet gevonden wie weet welke code ik moet programmeren om met 1 afstand bediening de pvr en de tv te bedienen.

    Pierre

    Gesteld op 27-2-2015 om 22:09 in forum Cisco 8485DVB HD PVR Misbruik melden
    • Goedemorgen Pierre,
      Heb je vraag gelezen en het antwoord is: dat is niet mogelijk. In principe heb je de afstandsbediening van de Samsung-TV niet nodig, alleen voor het aan- en uitzetten van de TV. Ik weet dat het niet erg logisch is, maar: heb hierover uitgebreid gesproken met CISCO en men heeft min of meer toegegeven dat de CISCO-decoder een apparaat is met KUREN!!! Er zijn decoders, die deze mogelijkheid WEL bieden, maar ja, wat voor andere "problemen" kun je dan weer verwachten? Ik weet wel, dat deze CISCO-decoder een apparaat is met GRILLEN! Zo heb ik al zeer vaak de vraag voorbij zien komen, hoe het met de ondertiteling zit. Ik heb alle tot nu toe ingezonden adviezen "uitgeprobeerd", maar..........zonder enig resultaat!!! Wie weet er een oplossing?
      Alvast mijn oprechte dank!!!!!!
      Jacky Mol.
      Roosendaal.
      Geantwoord op 28-2-2015 om 09:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Goede middag Pierre,
      Ik heb eerder een reactie gegeven opde vraag m.b.t. het gebruik van 1 afstandsbediening, om zowel de TV als de PVR CISCO decoder te kunnen gebruiken. In tegenstelling tot mijn eerder gegeven reactie op je vraag, moet ik rectificeren. Ik ben gaan zoeken in de handleiding op deze SITE en heb vastgesteld dat het WEL mogelijk is om gebruik te maken van 1 afstandsbediening. Het antwoord op je vraag is nogal uitgebreid, maar: zoek even in de te downloaden gebruikershandleiding (ook direct afleesbaar op je PC) en je vindt een aantal tips hoe te handelen om slechts 1 afstandsbediening te behoeven gebruiken. Zelf vind ik het nogal "ingewikkeld"!
      Met groet,
      Jacky Mol.
      Roosendaal. Geantwoord op 1-3-2015 om 18:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info