• Liftmaster 800, 747REV...
    Hoe komt het dat deze niet op elkaar ingesteld kunnen worden..??
    Handelingen die ik doe:
    prog knop indrukken op de 800, oranje led (30sec) gaat aan, code op de 747 indrukken en enter inhouden maar dan gebeurt er niets terwijl de verlichting zou moeten knipperen alvorens de enter knop los te laten...
    Heb ook geprobeerd code in te geven, enter indrukken en vasthouden en dan de prog knop op de motor indrukken... Ik doe de te volgen stappen maar herkenning gebeurt niet...
    -Is er iets dat ik met de 747rev eerst moet doen alvorens de prog (leertoets) op de motor in te drukken..??? Is er een code van de fabriek die je eerst moet ingeven alvorens je persoonlijke code kunnen in te voeren..??
    Moet ik eerst een code aanleren op de 747rev en zo ja hoe gaat het in zijn werk..?? Staats niets van in de handleiding..!!

    Gesteld op 9-9-2020 om 17:37 in forum Chamberlain Liftmaster 800 Misbruik melden
    • Beste ,ik heb namelijk hetzelfde probleem ,opeens werkte mijn nummerklavier niet meer dus heb ik deze terug proberen in te stellen maar werkte niet, heb dan een nieuwe 747REV gekocht maar deze kan ik ook niet ingesteld krijgen weet iemand waar het probleem hier zit? Geantwoord op 30-12-2020 om 12:53

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info