• als ik 16! invul komt er standaard een verkeerd antwoord. is er een mogelijkheid om mijn rekenmachine geheel te resetten (resetknop op achterzijde werkt niet) of hem opnieuw in te stellen?

    Gesteld op 26-9-2010 om 18:20 in forum Casio FX9860G Misbruik melden
    • ik geloof dat dat kan: bij menu naar system gaan, dan F5 (reset). Je kunt vervolgens kiezen welk deel je wilt resetten, of alles resetten (dit doe ik meestal, ik heb er niet zo veel verstand van). de opties F1 t/M F5 staan in beeld. F6 is next page, druk daarop. dan heb je nog 2 opties. Kies de onderste (F2, initialize all). Hiermee reset je de machine.
      veel succes ermee!! Geantwoord op 15-1-2011 om 18:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • je kunt je rekenmachiene wel resetten, druk op menu, ga vervolgens naar stysteem en dan druk je op f5 voor reset en dan f2 voor je main reset. het enige probleem is dat je dan ook je berekeningen van je rekenmachiene reset ik weet niet of dat je bedoeling is.. zo niet moet je even alle berekingen op je computer of laptop zetten met het usb kabeltje dat er bij zit als het goed is.

      hopelijk lukt het je

      X
      Geantwoord op 27-9-2012 om 18:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info