• Mijn canon geeft geen beeld meer. Scherm blijft zwart en maakt ook zwarte foto's. Wel eerder genomen foto's geeft hij weer. Meldingen van menu's zijn te zien en een handje (welke ik nog niet eerder heb gezien) Wat is er aan de hand? Ook batterij eruit gehaald, aan en uit gezet, geeft geen resultaat.

    Gesteld op 29-6-2012 om 19:01 in forum Canon Powershot A710 IS Misbruik melden
    • Ook zwart scherm en foto's of gekleurde strepen, vooral groen. Oudere foto's beginnen ook deze groene strepen/waas te vertonen en verdwijnen langzaam.
      Ik baal hier erg van, want de camera is nauwelijks gebruikt. Geantwoord op 26-1-2016 om 00:17

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Heb zelfde probleem met mijn Powershot SX50HS. Zag op internet dat dit bekend probleem is en dat sluitermechanisme is versleten. Dat na goed 2 jaar en kleine 10.000 foto's. Nagevraagd bij Canon en moet opgestuurd worden naar reparatiecentrum met de kosten van dien. Reparatie kost 263 euro maar uit coulance korting van 73 euro. Nieuwprijs was 329 euro !!. Canon wil niets weten van bekend probleem dus 190 euro betalen of afscheid nemen van camera. Had deze camera gekocht omdat mijn eerder SX10IS batterij vrat door probleem in sluitermechanisme. Altijd tevreden geweest over de kwaliteit van de foto's en de camera, maar dit was dus mijn laatste Canon. Erg jammer hoor. Geantwoord op 25-9-2016 om 17:09

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Gisteren , 29 september 2016, zelfde probleem met mij canon powershot sx50. Het ene moment maakt hij nog een foto, een seconde later lukt de volgende foto niet meer. Scherm en zoeker geven zwart beeld. Eerder gemaakte foto's zijn wel op het schermpje te bekijken. Drie jaar oud, wel intensief gebruikt. Altijd zeer tevreden geweest over deze camera, maar dit geeft toch wel te denken, verwacht van een dergelijke camera een langere levensduur Geantwoord op 30-9-2016 om 21:14

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Had dit zelfde probleem met mijn sx50hs. Is opgestuurd naar Techrepair, die hem doorgestuurd heeft naar Canon in Duitsland. Men constateerde "fouten zijn ontstaan door vallen of stoten" te zien aan kleine beschadigingen aan de buitenzijde. Reparatiekosten ad €229 betaald. Camera zichtbaar "als nieuw" teruggekregen. Probleem was echter niet verholpen: nog steeds een zwart scherm , maar nu ineens ook geen opnamen meer te bekijken (voor het opsturen wel) De zoekerfunctie is slecht: geel/groen en wazig beeld. Opnamen gemaakt, maar niet op dit scherm te bekijken. Op de pc echter prima gelukte opnamen te zien. Hoe kan dit ? Als ik het toestel ga gebruiken moet ik dus als een bijnablinde gokken wat het wordt. Wie weet het antwoord? Geantwoord op 3-10-2017 om 00:28

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde Canon moet zich de ogen uit de kop schamen om de mensen zoveel te laten betalen ik koop dus nooit meer iets van Canon Geantwoord op 12-3-2022 om 15:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info